Bronspartner

Mousetrapper 

 

Mousetrapper - Ergonomic Office Equipment
Steeds vaker zitten we hele werkdagen achter de computer. We zitten hierdoor te lang stil in een statische houding waardoor veel mensen pijn in de armen, schouders en nek ervaren. Bij Mousetrapper hebben we een missie: Computerwerk mag nooit tot pijn leiden! Samen kunnen we de pijn voorkomen én bestrijden!

Mousetrapper is het muis-alternatief dat KANS (klachten aan arm, nek en/of schouder) en andere problemen voorkomt die kunnen optreden bij het gebruik van een normale muis. De Mousetrapper wordt recht voor het toetsenbord geplaatst en bevordert hiermee een ergonomisch gezonde werkhouding waardoor je armen dicht bij je lichaam en je handen dicht bij het toetsenbord blijven. Zo voorkom én verlicht je klachten die kunnen ontstaan door het overstrekken van je arm bij het gebruik van een normale muis. Met Mousetrapper hoef je niet naast het toetsenbord te reiken om de muis te bedienen. De brede, zachte polssteun biedt ondersteuning en verlicht de spanning in je nek, schouder, arm en pols.

Blomsma Signs & Safety 

 

Blomsma Signs & Safety is een vooraanstaande, volledig geïntegreerde leverancier van kennis, engineering en oplossingen voor veiligheidssignalering en procesidentificatie. Al meer dan 25 jaar vertrouwen onze opdrachtgevers op Blomsma Signs & Safety om invulling te geven aan eenvoudige en complexe vraagstukken op het gebied van veiligheidssignalering.

 

 

Everybody FRANK 

 

Werkbeleving is een ongelooflijk belangrijk aspect van de bedrijfsvoering. De reden hiervan is meetbaar: 40% van de verzuimgevallen zijn werkstress gerelateerd. Everybody Frank maakt de werkbeleving inzichtelijk en bespreekbaar. Via onze app reflecteren medewerkers 3 keer per week op hun werkbeleving. Het resultaat? Altijd actueel inzicht in het werkgeluk en de werkstress, niet alleen voor de HR afdeling, maar voor de hele organisatie! Ontdek hoe onze aanpak de medewerker centraal zet tijdens het Landelijk Arbocongres van 2022.