Tijden veranderen en er komen continu een hoop nieuwe uitdagingen op ons af. Dat heeft grote gevolgen voor de arbeidsomstandigheden van medewerkers én voor de arboprofessionals.  

Hoe zorgen we ervoor dat we daarop voorbereid zijn? En wat kunnen wij als arbofunctionaris anders en beter doen? Want nog steeds krijgen werknemers fysieke en mentale klachten door hun werk. Ons doel is een werkvloer die gezond en veilig is en dat Arbeidsomstandigheden een gewaardeerd vakgebied is.  

 

 

Voeg juist nú waarde toe!

Het Landelijk Arbocongres is al bijna 20 jaar dé dag voor professionals die door experts in één dag helemaal bijgepraat worden over alle actuele arbothema's. Ook dit jaar belooft het weer een dag vol inhoud, inspiratie en interactie te worden.

Een greep uit de onderwerpen:

   

Hoe smart is smartphone gebruik eigenlijk voor de werknemer? (Daantje Derks) 

Meer bereiken door anders werken? Hoe dan? (Annemarie Timmermans)

PSA en ongewenst gedrag (Tony Thoeng, Edo Wilcke en Marjolijn Uiterwaarde)

   
 

 Reacties van oud-deelnemers


"Het Landelijke Arbocongres was verrassend interessant. De sprekers waren inspirerend en op de praktijk gericht. Geen wollige verhalen, maar heel toepasbaar."

"Ik heb ideeën opgedaan waar ik direct wat aan heb en meteen mee aan de slag kan."

"Door de goede sprekers en interessante onderwerpen is het Landelijk Arbocongres voor mij een "must" om goed op de hoogte te blijven!"

"Er zijn een aantal onderwerpen aan de orde gekomen die ongetwijfeld zullen bijdragen om het ARBO-niveau naar een nieuw plateau te brengen."

"Arbo is en blijft de basis voor een gezonde werkomgeving. Het Arbocongres neemt je hierin mee om kennis te delen en deze mee te nemen binnen de eigen organisatie."

A&O, AH en VK deskundigen ontvangen 1 Hobéon SKOstudiepunt.