Wanneer vindt het Landelijk Arbocongres plaats?

Donderdag 6 oktober 2022


Wat is de locatie van het Landelijk Arbocongres?

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Bereikbaarheid locatie


Inschrijfmogelijkheden Landelijk Arbocongres

 • € 499 p.p. regulier tarief
 • € 699 p.p. regulier tarief met boekenpakket
 • € 399 p.p voor abonnees van Arbo >>
 • € 599 p.p voor abonnees van Arbo >> met boekenpakket
 • € 399 p.p. bij registratie van 3 of meer personen van één organisatie. Let op: je komt alleen in aanmerking voor de collegakorting bij gezamenlijke inschrijving. Na inschrijving kunnen geen deelnemers meer toegevoegd worden. 

De genoemde prijzen zijn exclusief btw en inclusief koffie en thee tijdens de pauzes, lunch en de netwerkborrel.

Op het inschrijfformulier wordt gevraagd of we jouw gegevens mogen verstrekken aan onze sprekers en partners. Je kunt jouw keuze nog wijzigen na de inschrijving.

A&O, AH en VK deskundigen ontvangen 1 Hobéon SKOstudiepunt. 

 

 


Boekenpakket

Profiteer optimaal van onze opleidingen en congressen met een aanvullend boekenpakket. Dit pakket is weliswaar geen onderdeel van dit specifieke congres, maar wel een algemene verdieping, samengesteld op basis van hoogleraren en experts die spreken tijdens onze verschillende opleidingen en congressen:

 • Authentiek Zelfvertrouwen - Jacqueline Brassey
 • Talent in Bedrijf - Lidewey van der Sluis
 • Society 4.0 - Bob de Wit (Engelstalig)
 • Het Managementboek voor Digitale Transformatie - Sander Jansen en James van de Merbel
 • Van Hoofdkantoor naar Hartszaak - Marilijn Boumeester


* Het boekenpakket wordt na aanvang van het congres besteld en naar het bij ons bekende factuuradres verstuurd.


SAFETY&HEALTH@WORK:
Platform voor veilig en gezond werken

Arbo-academy organiseert samen met Ahoy de 6e editie van de vakbeurs Safety&Health@Work. Het Landelijk Arbocongres vindt plaats op dag 2 van de beurs, 6 oktober 2022… middenin het hart van de vakbeurs Safety&Health@Work.

De vakbeurs vindt plaats op woensdag 5 en donderdag 6 oktober 2022 in Rotterdam Ahoy. De tweejaarlijkse vakbeurs voor professionals voor wie veilig en gezond werken op nummer 1 staat, is door de coronapandemie nog relevanter geworden. Corona heeft de wereld veranderd. Veilig en gezond werken stond bij veel bedrijven en werknemers al op de agenda, maar het heeft door de coronapandemie nog meer prioriteit gekregen. De beurs Safety&Health@Work biedt exposanten en bezoekers de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van veilig en gezond werken. Het is een belangrijke ontmoetingsplaats om kennis te delen, gedrag te beïnvloeden en het belang van preventie en duurzame inzetbaarheid op de kaart te zetten. Als deelnemer van het Landelijk Arbocongres op 6 oktober heb jij gratis toegang tot deze beurs. 


Voor welke doelgroep is het Landelijk Arbocongres?

 • Arbodeskundigen en -adviseurs
 • Arbeids- en organisatiedeskundigen 
 • Arbo-coördinatoren
 • Veiligheidskundigen
 • HSE-managers
 • Preventiemedewerkers
 • (Lijn)managers
 • OR-leden

Contact

Voor vragen over de afhandeling van je inschrijving kun je contact opnemen met onze klantenservice via 088-58 40 888 of klantenservice@vakmedianet.nl.


Annuleringsvoorwaarden

Je inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Je kunt tot uiterlijk vier weken voor de dag kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang ben je als afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meld je je binnen twee weken voor aanvang af, of ben je afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. Je kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van jouw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kun je doorgeven via klantenservice@vakmedianet.nl.


Annuleringsvoorwaarden groepen

Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Plaatsvervangers kun je doorgeven via klantenservice@vakmedianet.nl.


Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V., gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.


Organisatie

Het Landelijk Arbocongres wordt georganiseerd door Arbo >> (onderdeel van VMN Media).