Tijden veranderen en er komen continu een hoop nieuwe uitdagingen op ons af. Dat heeft grote gevolgen voor de arbeidsomstandigheden van medewerkers én voor de arboprofessionals.  

Hoe zorgen we ervoor dat we daarop voorbereid zijn? En wat kunnen wij als arbofunctionaris anders en beter doen? Want nog steeds krijgen werknemers fysieke en mentale klachten door hun werk. Ons doel is een werkvloer die gezond en veilig is en dat Arbeidsomstandigheden een gewaardeerd vakgebied is.  

 

 

Voeg juist nú waarde toe!

Het Landelijk Arbocongres is al 20 jaar dé dag voor professionals die door experts in één dag helemaal bijgepraat worden over alle actuele arbothema's. Ook dit jaar belooft het weer een dag vol inhoud, inspiratie en interactie te worden.

Een greep uit de onderwerpen:

   

Hoe smart is smartphone gebruik eigenlijk voor de werknemer? | Daantje Derks 

Meer bereiken door anders werken? Hoe dan? | Annemarie Timmermans

PSA en ongewenst gedrag | Tony Thoeng, Edo Wilcke en Marjolein Uiterwijk

 

 

A&O, AH en VK deskundigen ontvangen 1 Hobéon SKO studiepunt.

 


Reacties van oud-deelnemers

"Ik heb ideeën opgedaan waar ik direct wat aan heb en meteen mee aan de slag kan."

"Door de goede sprekers en interessante onderwerpen is het Landelijk Arbocongres voor mij een "must" om goed op de hoogte te blijven!"

"Er zijn een aantal onderwerpen aan de orde gekomen die ongetwijfeld zullen bijdragen om het ARBO-niveau naar een nieuw plateau te brengen."

"Arbo is en blijft de basis voor een gezonde werkomgeving. Het Arbocongres neemt je hierin mee om kennis te delen en deze mee te nemen binnen de eigen organisatie."


Boekenpakket

Profiteer optimaal van onze opleidingen en congressen met een aanvullend boekenpakket. Dit pakket is weliswaar geen onderdeel van dit specifieke congres, maar wel een algemene verdieping, samengesteld op basis van hoogleraren en experts die spreken tijdens onze verschillende opleidingen:

  • Authentiek Zelfvertrouwen - Jacqueline Brassey
  • Talent in Bedrijf - Lidewey van der Sluis
  • Society 4.0 - Bob de Wit (Engelstalig)
  • Het Managementboek voor Digitale Transformatie - Sander Jansen en James van de Merbel
  • Van Hoofdkantoor naar Hartszaak - Marilijn Boumeester

* Het boekenpakket wordt na aanvang van het congres besteld en naar het bij ons bekende factuuradres verstuurd.

Schrijf je in en kies voor een optie mét boekenpakket.

 

Schrijf je in en kies voor een optie mét boekenpakket. 


SAFETY&HEALTH@WORK:
PLATFORM VOOR VEILIG EN GEZOND WERKEN

Arbo-academy organiseert samen met Ahoy de 6e editie van de vakbeurs Safety&Health@Work. Het Landelijk Arbocongres vindt plaats op dag 2 van de beurs, 6 oktober 2022 …middenin het hart van de vakbeurs Safety&Health@Work.

De vakbeurs vindt plaats op woensdag 5 en donderdag 6 oktober 2022 in Rotterdam Ahoy. De tweejaarlijkse vakbeurs voor professionals voor wie veilig en gezond werken op nummer 1 staat, is door de coronapandemie nog relevanter geworden. Corona heeft de wereld veranderd. Veilig en gezond werken stond bij veel bedrijven en werknemers al op de agenda, maar het heeft door de coronapandemie nog meer prioriteit gekregen. De beurs Safety&Health@Work biedt exposanten en bezoekers de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van veilig en gezond werken. Het is een belangrijke ontmoetingsplaats om kennis te delen, gedrag te beïnvloeden en het belang van preventie en duurzame inzetbaarheid op de kaart te zetten. Als deelnemer van het Landelijk Arbocongres op 6 oktober heb jij gratis toegang tot deze beurs.